OVER ONS

Automotive zit in ons DNA

Garage De Maeyer is reeds 63 jaar een gevestigde waarde in Sint-Niklaas. Met 3 generaties in de autosector, beschikken wij over een sterke knowhow waarvan u op verschillende vlakken kan genieten. Ontdek hieronder onze nieuwe vestiging op de Heidebaan 116 te Sint-Niklaas.

Maak kennis met ons team

Leer ons enthousiast team kennen dat dagelijks zorgt voor uw rijplezier!

JACQUES DE MAEYER
ZAAKVOERDER & VERKOOP

KAROLIEN DE GENDT
MARKETING, HR & BOEKHOUDING

STEVEN VAN REMOORTEL
AFTER SALES, WAARBORG & MAGAZIJN

DIRK VAN BOGAERT
AUTO TECHNIEKER

ROBIN DE SCHEPPER
AUTO TECHNIEKER & LOGISTIEK

TONY DERDE
DIAGNOSE TECHNIEKER

KIAN ROELAND
STAGIAIR AUTO TECHNIEKER

Uw rijplezier, onze zorg

Op zoek naar een nieuwe wagen? Dan zoeken wij samen met u naar de wagen die het best bij u past !

Als kleinere garage staan we heel wat dichter bij onze klanten, we nemen dan ook de tijd om naar u te luisteren. We bieden u uiteraard dezelfde keuze als  een andere garage, u zal dus zeker een wagen naar wens vinden! Heeft u interesse in een autofinanciering of -verzekering, dan stellen wij u dit graag voor.

ONTDEK ONZE STOCKWAGENS

Uw wagen is in de beste handen

Wij hebben het voorrecht om met een topteam te mogen werken, die reeds jarenlange ervaring heeft in onze garage. Zo kennen onze mekaniekers de geschiedenis van uw wagen en mag u gerust zijn dat uw wagen in de beste handen is! U kan bij ons terecht met uw Fiat of andere merken van de Stellantis group voor alle mogelijke services.

ONZE diensten

Wij blijven investeren in de toekomst

De voorbije jaren kende onze garage een mooie groei. Dat hebben we te danken aan ons team dat zich dag na dag opnieuw inzet, maar uiteraard ook aan onze enthousiaste klanten!

Het werd tijd voor een nieuwe en ruimere locatie waar ons familiaal karakter nog steeds behouden blijft. We zijn fier op het resultaat een laten u graag meegenieten van de Italiaanse sfeer…

NIEUWS